Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mystic River

Mystic River

03/11/2013 | Flixfilm

Se Mystic River på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, Laurence Fishburne
Spilletid: 138 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En tragedie genforener barndomsvennerne Sean, Dave og Jimmy, da de bringes sammen i en efterforskning af mordet på Jimmys teenagedatter.


Se Mystic River på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMystic River havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mystic River ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mystic River herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mystic River er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mystic River stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar