Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mystik omkring klip fra Netflix-serien Sense8

Mystik omkring klip fra Netflix-serien Sense8

08/05/2015 | Flixfilm

sense8 trailer klip netflixForleden offentliggjorde Netflix første trailer til deres kommende science fiction serie Sense8, som er skabt af folkene bag bl.a. The Matrix, Changeling og World War Z, men kort efter opstod der en del undren på nettet omkring én speciel scene i traileren.

UPDATE: Skaberen J. Michael Straczynski meddeler på Twitter, at scenen er med i traileren, da en af historierne i serien omhandler en film, der bliver optaget. Der er med andre ord intet mystisk ved scenen. Læs den originale artikel herunder.

I klippet ser man en skuespiller skyde vildt omkring sig mens han glider på knæene hen af gulvet. Det vækker umiddelbart ingen undren, men hvis man kigger ordentlig efter så er der flere bemærkelsesværdige ting ved klippet. Se det selv 1:03 min. inde i traileren. Find den nederst i artiklen.

Hvis man kigger til højre i billedet, kan man se kameramanden, mens der på gulvet er lavet en rute med tape, hvor skuespilleren øjensynligt skulle glide. Endvidere så kan man se at skuespilleren har påmonteret et reb, som der trækkes i. Se et billede fra scenen herunder.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 48 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Screen Shot 2015-05-08 at 10.09.53

Hvorvidt dette er en del af seriens plot eller om Netflix har overset deltaljerne i klippet da de skulle sammensætte traileren, vides ikke. Men med mindre end en måned til premieren af Sense8 burde sådanne ting være redigeret væk.

Det er The Wachowskis, som har stået bag The Matrix, Cloud Atlas og Jupiter Ascending, samt J. Michael Straczynski, som har været involveret i projekter som Babylon5, Changeling og Thor, der står bag serien Sense8.

Alle 12 episoder af Sense8 får eksklusiv premiere på Netflix Danmark fredag d. 5. juni.Skriv kommentar