Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mystikken fortsætter i ‘The OA’ sæson 2 – Kommer snart

Mystikken fortsætter i ‘The OA’ sæson 2 – Kommer snart

28/02/2019 | Flixfilm

the oa sæson 2 trailer danmark premiere netflixStreamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at anden sæson af ‘The OA’ får premiere den 22. marts.

Netflix har samtidig frigivet en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Første sæson af ‘The OA’ handler om Prairie Johnson (Brit Marling), der pludselig dukker op efter 7 års forsvinden. Hun er traumatiseret og er åbenlyst blevet bortført og udnyttet, men sandheden (hvis det er sandheden?) om hvad der er sket er noget mere kompliceret.

I den nye sæson 2 rykker “The OA” videre til en ny dimension og krydser veje med betjenten Karim Washington, der er på jagt efter en forsvunden teenager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved premieren delte serien virkelig vandene hos anmelderne. Nogle betegnede den som bedre end ‘Stranger Things’, mens andre karakteriserede den som det værste sludder. Samme delte meninger fandt man også hos de menige seere.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 33 – 2022)

‘The OA’ instrueres af Zal Batmanglij (Sound of my Voice, The East) og Brit Marling, som ligeledes er hovedrolleindehaveren, har været med til at skrive manuskriptet til serien. Brad Pitt er tilknyttet som executive producer.

Se ‘The OA‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 22. marts.Skriv kommentar