Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mystikken vender tilbage i The OA sæson 2

Mystikken vender tilbage i The OA sæson 2

16/02/2017 | Flixfilm

Sidste år overraskede streamingtjenesten Netflix alt og alle, da de ud af den blå luft udsendte en trailer Netflix-serien The OA, som fik premiere blot få dage efter.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at mystikken vender tilbage i en ny sæson af The OA. Se annonceringen nederst.

Serien, som handler om en ung blind kvinde forsvinder og dukker op syv år efter med synet tilbage, blev af nogle amerikanske medier udråbt til at være bedre end Netflix-serien Stranger Things, hvilket må siges at være en substantiel anerkendelse. Hvorvidt den nye sæson af The OA kan leve op til det renommé må tiden vise.

Det er dog ikke offentliggjort hvorledes handlingen udspiller sig i den nye sæson, men man forvente, at sæson 2 følger op på den gådefulde sæson 1, som bød på et par frustrerende og bizarre cliffhangers.

LÆS OGSÅ:   'Sweet Tooth' sæson 2 kommer i næste måned

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af The OA blev instrueret af Zal Batmanglij (Sound of my Voice, The East) og Brit Marling, som ligeledes er hovedrolleindehaveren, var med til at skrive manuskriptet til serien. Hvorvidt det vil være samme konstellation for sæson 2 vides endnu ikke.

Det samme gælder for premieredatoen for sæson 2, som Netflix ligeledes holder tæt ind til kroppen. Flixfilm vil dog naturligvis annoncere premieredatoen, så snart den afsløres.

Se The OA på Netflix Danmark. Serien kan ses i Ultra HD 4K.Skriv kommentar