Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mystisk teaser fra Netflix

Mystisk teaser fra Netflix

04/02/2018 | Flixfilm

Der er stadig et par måneder til at kalenderen viser d. 1. april, men mange spekulerer om den amerikanske streamingtjeneste Netflix har taget forskud på årets løjer.

Forleden offentliggjorde Netflix nemlig en teaser til et nyt show kaldet ‘Tamborine’, men som det ses klippet nederst i artiklen, så er teaseren ét stort mysterium.

I klippet ses intet andet end et par dansende og spillende tamburiner, som efterfølgende afsluttes med teksten; “Will You Play? / Vil du spille?”.

Der er ingen oplysinger om dette er en teaser til en kommende serie, film, dokumentar, X-Factor, reality show eller andet. Vi ved blot at ‘Tamborine’ snart får premiere på Netflix.

Et element, der bidrager yderligere til mystikken er, at showets titel ikke giver megen mening, eftersom det amerikanske ord for tamburin (instrumentet i videoen) er tambourine. Der mangler altså et U i titlen.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

En Google-søgning viser, at der er et bjerg i Australien, der hedder ‘Tamborine’, men ellers giver søgningen ikke mange svar.

Normalt kan medier ligeledes finde oplysninger om shows på Netflix via et pressesite, men heller ikke har dukker der nogle resultater op om ‘Tamborine’.

‘Tamborine’ skulle snart blive tilgængelig på Netflix, men om dette er i næste uge eller næste år, vides ikke.

Hvis du har nogle bud på meningen med klippet nedenfor, så skriv gerne i kommentarfeltet.
Skriv kommentar