Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Myth & Mogul: John DeLorean

Myth & Mogul: John DeLorean

30/07/2021 | Flixfilm

Myth & Mogul: John DeLorean på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Brian DiLorenzo
Skuespillere: Nicholas Tucci, Justin Andrew Davis, Sadie Scott
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Inden for bilbranchen gik John DeLorean fra at være ingeniør til at blive chef og et ikon. Men under kølerhjelmen på hans selvskabte image finder man mørke og bedrag.

Myth & Mogul: John DeLorean (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Myth & Mogul: John DeLorean på YouTube.Se Myth & Mogul: John DeLorean på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Myth & Mogul: John DeLorean (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Myth & Mogul: John DeLorean (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Myth & Mogul: John DeLorean, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Myth & Mogul: John DeLorean er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar