Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » MythBusters

MythBusters

01/06/2016 | Flixfilm

Se MythBusters på Netflix

Indspilningsår: 2003–
Genre: Documentary, Mystery, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Lee, Jamie Hyneman, Adam Savage, Kari Byron
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: De frygtløse værter Adam Savage og Jamie Hyneman undersøger nogle almindeligt kendte overbevisninger inden for populær videnskab og kultur.


Se MythBusters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMythBusters havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om MythBusters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til MythBusters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til MythBusters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at MythBusters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar