Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mytho

28/11/2019 | Flixfilm

Se Mytho på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonathan Cohen
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En udbrændt mor, som føler sig taget for givet, har mistanke om, at hendes partner er utro, så for at vinde hans opmærksomhed tilbage fingerer hun en medicinsk diagnose.Se Mytho på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mytho (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mytho (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mytho:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mytho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mytho (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar