Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mytho

28/11/2019 | Flixfilm

Mytho på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Short
Instruktion: Armand Kipré
Skuespillere: Marie Sidbon
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En udbrændt mor, som føler sig taget for givet, har mistanke om, at hendes partner er utro, så for at vinde hans opmærksomhed tilbage fingerer hun en medicinsk diagnose.

Mytho (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mytho på YouTube.Se Mytho på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mytho (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mytho (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mytho, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mytho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar