Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Na Układy Nie Ma Rady

Na Układy Nie Ma Rady

07/05/2021 | Flixfilm

Na Układy Nie Ma Rady på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ærlig forretningsmand mangler penge og tager imod tilbuddet om at blive embedsmand i udenrigsministeriet, hvor han bliver rodet ind i politiske intriger.

Na Układy Nie Ma Rady havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Na Układy Nie Ma Rady på YouTube.Se Na Układy Nie Ma Rady på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Na Układy Nie Ma Rady ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Na Układy Nie Ma Rady stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Na Układy Nie Ma Rady, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Na Układy Nie Ma Rady er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar