Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nadiya Bakes

Nadiya Bakes

12/02/2021 | Flixfilm

Nadiya Bakes på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nadiya Hussain, Ravneet Gill, Nastassja Lusengo
Spilletid: 29 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Der kommer lækre kager og himmelske brød ud af ovnen, når Nadiya Hussain vender tilbage til bagekunsten og sætter fokus på kreative åndsfæller.

Nadiya Bakes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nadiya Bakes på YouTube.Se Nadiya Bakes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nadiya Bakes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nadiya Bakes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nadiya Bakes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nadiya Bakes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar