Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nadiya’s Time to Eat

Nadiya’s Time to Eat

29/04/2020 | Flixfilm

Se Nadiya’s Time to Eat på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne madlavningsserie byder Nadiya Hussain på lækre genveje, vigtige ingredienser og hurtige yndlingsretter – perfekt til vore dages travle familier.Se Nadiya’s Time to Eat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nadiya’s Time to Eat (Spisetid med Nadiya) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nadiya’s Time to Eat (Spisetid med Nadiya) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nadiya’s Time to Eat:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nadiya’s Time to Eat (Spisetid med Nadiya) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nadiya’s Time to Eat (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar