Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Næste år kommer der ny juleserie på Netflix

Næste år kommer der ny juleserie på Netflix

25/11/2021 | Flixfilm

default cat

Den anmelderroste instruktør Per-Olav Sørensen (‘Hjem til jul‘, ‘Quicksand – Størst af alt‘, ‘Nobel‘) er gået sammen med den prisvindende forfatter Lars Aabye Christensen om at skabe en ny juleserie til Netflix.

Produktionen af serien er sat til at gå i gang i løbet af 2022 i Oslo.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Det er december 2022. En gruppe mennesker ankommer til Oslo Lufthavn. Nogle for at byde deres kære velkommen, nogle for at flyve hjem til deres familier – og andre for at slippe væk fra julen. Men på en eller anden måde går deres julemission galt. De strander alle sammen i lufthavnen, og uret tikker – kun 24 timer til juleaften – så hvad gør de?

Artiklen fortsætter under annoncen

Den norske serie, der stadig er uden titel, instrueres af Per-Olav Sørensen. Han er desuden manuskriptforfatter sammen med den norsk/danske forfatter Lars Saabye Christensen – vinder af Nordisk Råds litteraturpris i 2002 – og Jan Trygve Røyneland.

Serien kommer til at bestå af seks episoder á 35 minutter og rollelisten inkluderer skuespillere fra flere nordiske lande.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til den nye danske Netflix-film 'A Beautiful Life'

Per-Olav Sørensen arbejder for tiden på filmen ‘Royalteen’ såvel som serien ‘The Playlist’, der begge er sat til at få premiere i 2022. Blandt Per-Olav Sørensens tidligere værker er den prisvindende serie Nobel, ‘The Heavy Water War’, ‘Quicksand – Størst af alt’ og den romantiske julekomedie ‘Hjem til jul’. Per-Olav Sørensen og medforfatter Lars Saabye Christensen har tidligere arbejdet sammen på serien ‘Halvbroderen’.

Projektet er ligeledes den første norske produktion fra Netflix, der involverer en trainee som en del af Netflix’ nordiske talentudviklingsprogram. Programmet stræber efter at opmuntre nye stemmer i film- og tv-branchen og bidrage til at udvide arbejdsstyrkens kapacitet samt sikre en bæredygtig strøm af talent.

Den nye juleserie får premiere på Netflix i 2022. Titlen og de medvirkende er endnu ikke offentliggjort.
Skriv kommentar