Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Næsten 60 originale film og serier fra Netflix har premiere i juli

Næsten 60 originale film og serier fra Netflix har premiere i juli

30/06/2020 | Flixfilm

Næsten 60 originale film og serier fra Netflix har premiere i juliDer er ikke nogen tvivl om, at Netflix har sat alle sejl ind på at skabe et unikt og eksklusivt udvalg af film og serier på streamingtjenesten.

Gennem flere år har Netflix udviklet originale film og serier for at kunne holde konkurrenterne på afstand og tilbyde indhold som ingen andre streamingtjenester har liggende i deres udvalg.

I juli rammer Netflix en vigtige milepæl for her har streamingtjenesten premiere på intet mindre end 59 originale film og serier, fordelt over nye sæsoner, nye serier, nye film, dokumentarer og anime. Tallet dækker ikke over licenseret titler, som ikke ejes af Netflix.

Det betyder, at mere end to “Netflix Originals” vil have premiere hver eneste dag i juli-måned.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juli 2020

Alle streamingtjenester udvikler nu deres eget originale indhold, men ingen når Netflix til sokkeholderne når det gælder antallet i nyheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er naturligvis ikke alle film og serier, som er af lige høj kvalitet og det ved streamingtjenesten og dens grundlægger godt.

Grundlægger Reed Hastings har tidligere udtalt, at der er for meget bras og for lidt, der er virkelig godt, men at man er nødt til at tage chancer.

– “Det er jo ligesom med bøger – der bliver skrevet 100.000 romaner om året, men der er kun et par stykker, der virkelig bliver lagt mærke til,” lyder det fra grundlæggeren.

Til trods for nedlukningen forsaget af corona og mange produktioner er sat på pause, er Netflix ikke ligeså hårdt ramt af nedlukningen, som konkurrerende streamingtjenester.

Netflix er en global tjeneste, og derfor haft mulighed for at forsætte produktioner i takt med at enkle lande har lukket op, og derfor ikke er så afhængige om hjemmemarkedet i USA er hårdt ramt af Covid-19.
Skriv kommentar