Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nailed It! Holiday!

Nailed It! Holiday!

22/11/2019 | Flixfilm

Se Nailed It! Holiday! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det er juleudgaven af At ramme plet, du har ventet på, med manglende ingredienser, umulige opgaver og vidunderligt triste desserter.Se Nailed It! Holiday! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nailed It! Holiday! (At ramme plet – Jul) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nailed It! Holiday! (At ramme plet – Jul) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nailed It! Holiday!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nailed It! Holiday! (At ramme plet – Jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nailed It! Holiday! (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar