Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nailed It! Mexico

Nailed It! Mexico

08/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Nailed It! Mexico på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den sjove, sukkersøde og grinagtige kagekatastrofe tager til Mexico, hvor meget uøvede amatørbagere konkurrerer om at genskabe komplicerede søde sager for en pengepræmie.


Se Nailed It! Mexico på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nailed It! Mexico (At ramme plet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Nailed It! Mexico (At ramme plet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nailed It! Mexico herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nailed It! Mexico (At ramme plet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nailed It! Mexico (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar