Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nailed It! Mexico

Nailed It! Mexico

05/01/2021 | Flixfilm

Nailed It! Mexico på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den sjove, sukkersøde og grinagtige kagekatastrofe tager til Mexico, hvor meget uøvede amatørbagere konkurrerer om at genskabe komplicerede søde sager for en pengepræmie.Se Nailed It! Mexico på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nailed It! Mexico (At ramme plet) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nailed It! Mexico på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nailed It! Mexico (At ramme plet) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nailed It! Mexico (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nailed It! Mexico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nailed It! Mexico (At ramme plet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar