Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nailed It!

Nailed It!

05/10/2022 | Flixfilm

Nailed It! på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Adele Pham
Skuespillere: N/A
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Amatørbagere med rigtig dårlig erfaring prøver at genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars. Det er en reality-konkurrence, og der fejles spektakulært.Se Nailed It! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nailed It! (At Ramme Plet) (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nailed It! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nailed It! (At Ramme Plet) (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nailed It! (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nailed It!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nailed It! (At Ramme Plet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar