Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nailed It!

Nailed It!

17/05/2019

Se Nailed It! på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: Adele Pham
Skuespillere: N/A
Spilletid: 59 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Amatørbagere med rigtig dårlig erfaring prøver at genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars. Det er en reality-konkurrence, og der fejles spektakulært.


Se Nailed It! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nailed It! (At Ramme Plet) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Nailed It! (At Ramme Plet) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nailed It! herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nailed It! (At Ramme Plet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nailed It! (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar