Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Naked Among Wolves

Naked Among Wolves

20/11/2015 | Flixfilm

Se Naked Among Wolves på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Philipp Kadelbach
Skuespillere: Florian Stetter, Peter Schneider, Sylvester Groth, Sabin Tambrea
Spilletid: 105 min
Land: Germany
Sprog: German, Polish, French, Spanish, English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En forældreløs dreng bliver smuglet ind i en koncentrationslejr, hvor han bliver beskyttet af fangerne, men lejrens nazistiske vagter finder hurtigt ud af, at han er der.

Naked Among Wolves havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Naked Among Wolves på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Naked Among Wolves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Naked Among Wolves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Naked Among Wolves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Naked Among Wolves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar