Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Naked

11/08/2017 | Flixfilm

Se Naked på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Michael Tiddes
Skuespillere: Marlon Wayans, Regina Hall, Dennis Haysbert, J.T. Jackson
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Rob skal giftes og er vildt forelsket. Uheldigvis er han også nøgen, sidder fast i en elevator og er fanget i en tidssløjfe.


Se Naked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNaked havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Naked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Naked herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Naked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Naked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar