Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Naledi: A Baby Elephant’s Tale

Naledi: A Baby Elephant’s Tale

17/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Naledi: A Baby Elephant’s Tale på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Forskere og dyrepassere kæmper for at redde en forældreløs elefantbaby i Botswana, mens de også forsøger at forsvare elefanten som dyreart.


Se Naledi: A Baby Elephant’s Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Naledi: A Baby Elephant’s Tale havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Naledi: A Baby Elephant’s Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Naledi: A Baby Elephant’s Tale herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Naledi: A Baby Elephant’s Tale er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Naledi: A Baby Elephant’s Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar