Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Naledi: A Baby Elephant’s Tale

Naledi: A Baby Elephant’s Tale

17/03/2017 | Flixfilm

Se Naledi: A Baby Elephant’s Tale på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Forskere og dyrepassere kæmper for at redde en forældreløs elefantbaby i Botswana, mens de også forsøger at forsvare elefanten som dyreart.


Se Naledi: A Baby Elephant’s Tale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNaledi: A Baby Elephant’s Tale havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Naledi: A Baby Elephant’s Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Naledi: A Baby Elephant’s Tale herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Naledi: A Baby Elephant’s Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Naledi: A Baby Elephant’s Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar