Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Namaste Wahala

Namaste Wahala

15/02/2021 | Flixfilm

Namaste Wahala på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Hamisha Daryani Ahuja
Skuespillere: Ini Dima Okojie, Ruslaan Mumtaz, Richard Mofe-Damijo
Spilletid: 106 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Et par med forskellig etnisk baggrund møder både sjove og hjerteskærende forhindringer, da deres forældre kæmper mod forholdet med næb og kløer.

Namaste Wahala havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Namaste Wahala på YouTube.Se Namaste Wahala på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Namaste Wahala ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Namaste Wahala stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Namaste Wahala, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Namaste Wahala er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar