Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nana

29/10/2021 | Flixfilm

Se Nana på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Kentarô Ohtani
Skuespillere: Mika Nakashima, Aoi Miyazaki, Hiroki Narimiya
Spilletid: 113 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En livlig og smuk skuespiller, hvis teaterstykke bliver en kommerciel fiasko, indleder et romantisk forhold til en regeringsembedsmand.

Nana havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nana på YouTube.Se Nana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar