Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nancy Corrigan

Nancy Corrigan

16/10/2022 | Flixfilm

Nancy Corrigan på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Gillian Marsh
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Ireland
Sprog: Irish Gaelic, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Udforsk livet og tiden omkring Nancy Corrigan, den banebrydende pilot, der blev en af de tidligste kvindelige kommercielle piloter i USA.

Nancy Corrigan havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nancy Corrigan på YouTube.Se Nancy Corrigan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nancy Corrigan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nancy Corrigan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nancy Corrigan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nancy Corrigan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar