Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nancy Drew and the Hidden Staircase

Nancy Drew and the Hidden Staircase

26/09/2019 | Flixfilm

Se Nancy Drew and the Hidden Staircase på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Crime, Drama, Family, Mystery
Instruktør: Katt Shea
Skuespillere: Sophia Lillis, Zoe Renee, Mackenzie Graham, Andrea Anders
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: For den 16-årige Nancy Drew er livet i den lille by ret kedeligt – indtil hun slår sig sammen med sin tidligere rival om at løse et mysterium i et stort hus i byen.

Nancy Drew and the Hidden Staircase havde premiere på Netflix Danmark den 26. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nancy Drew and the Hidden Staircase på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nancy Drew and the Hidden Staircase ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nancy Drew and the Hidden Staircase er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nancy Drew and the Hidden Staircase stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar