Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nancy Drew

Nancy Drew

01/04/2017 | Flixfilm

Se Nancy Drew på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Crime, Family, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Andrew Fleming
Skuespillere: Emma Roberts, Craig Gellis, Rich Cooper, Max Thieriot
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Teenagedetektiven Nancy Drew tager til Hollywood for at undersøge et mord på en filmstjerne. Men kan hun trænge igennem hypen og løse sagen?


Se Nancy Drew på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNancy Drew havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nancy Drew ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nancy Drew herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nancy Drew er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nancy Drew stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar