Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nanking

01/06/2014 | Flixfilm

Se Nanking på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Biography, History, War
Instruktør: Bill Guttentag, Dan Sturman
Skuespillere: Hugo Armstrong, Rosalind Chao, Stephen Dorff, John Getz
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: Japanese, Mandarin, English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Dette drama beretter om en tragedie under 2. verdenskrig, hvor 200.000 kinesere blev myrdet, og titusinder blev voldtaget af japanske soldater.


Se Nanking på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNanking havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nanking ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nanking herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nanking er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nanking stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar