Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nanny McPhee Returns

Nanny McPhee Returns

16/12/2019 | Flixfilm

Nanny McPhee Returns på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Susanna White
Skuespillere: Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal, Ralph Fiennes
Spilletid: 109 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Nanny McPhee ankommer til familien Greens gård, bruger hun magi og disciplin til at hjælpe den udkørte fru Green med at passe det hele.

Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee med nye tryllerier) havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nanny McPhee Returns på YouTube.Se Nanny McPhee Returns på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee med nye tryllerier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nanny McPhee Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nanny McPhee Returns, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee med nye tryllerier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar