Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nanny McPhee Returns

Nanny McPhee Returns

16/12/2019 | Flixfilm

Se Nanny McPhee Returns på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family, Fantasy, War
Instruktør: Susanna White
Skuespillere: Maggie Gyllenhaal, Oscar Steer, Asa Butterfield, Lil Woods
Spilletid: 109 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da Nanny McPhee ankommer til familien Greens gård, bruger hun magi og disciplin til at hjælpe den udkørte fru Green med at passe det hele.

Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee med nye tryllerier) havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nanny McPhee Returns på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee med nye tryllerier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nanny McPhee Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nanny McPhee Returns, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nanny McPhee Returns (Nanny McPhee med nye tryllerier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar