Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nanny Mcphee

Nanny Mcphee

01/02/2018 | Flixfilm

Se Nanny Mcphee på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Kirk Jones
Skuespillere: Emma Thompson, Colin Firth, Kelly Macdonald, Thomas Brodie-Sangster
Spilletid: 97 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Hr. Brown, der for nylig er blevet enkemand, og hans dominerende tante kan ikke kontrollere hans uregerlige børn. Men så ankommer Nanny McPhee for at passe dem.

Nanny Mcphee (Den fortryllende barnepige) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nanny Mcphee på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nanny Mcphee (Den fortryllende barnepige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nanny Mcphee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nanny Mcphee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nanny Mcphee (Den fortryllende barnepige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar