Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nanny Mcphee

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Kirk Jones
Skuespillere: Emma Thompson, Colin Firth, Kelly Macdonald, Thomas Brodie-Sangster
Spilletid: 97 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.6

Resumé: Hr. Brown, der for nylig er blevet enkemand, og hans dominerende tante kan ikke kontrollere hans uregerlige børn. Men så ankommer Nanny McPhee for at passe dem.


Se Nanny Mcphee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nanny Mcphee (Den fortryllende barnepige) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nanny Mcphee (Den fortryllende barnepige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nanny Mcphee herunder:Fra premieredatoen (1. februar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Nanny Mcphee (Den fortryllende barnepige) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Nanny Mcphee stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar