Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Napoleon Dynamite

Napoleon Dynamite

03/11/2013 | Flixfilm

Se Napoleon Dynamite på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktør: Jared Hess
Skuespillere: Jon Heder, Jon Gries, Aaron Ruell, Efren Ramirez
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Napoleon Dynamite er en anderledes helt med afrohår, kiksede moonboots og usædvanlige evner. Han tegner uhyrer, tæver sin bror Kip og undgår sin beregnende onkel Rico.


Se Napoleon Dynamite på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNapoleon Dynamite havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Napoleon Dynamite ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Napoleon Dynamite herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Napoleon Dynamite er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Napoleon Dynamite stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar