Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Napoli si ribella

Napoli si ribella

19/05/2021 | Flixfilm

Napoli si ribella på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at være blevet forflyttet til Napoli forsøger betjenten Dario Mauri at forhindre det brutale kriminelle opgør mellem en mafiaboss og en af dennes voldelige rivaler.Se Napoli si ribella på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Napoli si ribella havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Napoli si ribella på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Napoli si ribella ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Napoli si ribella stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Napoli si ribella, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Napoli si ribella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar