Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nappily Ever After

Nappily Ever After

21/09/2018 | Flixfilm

Nappily Ever After på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Haifaa Al-Mansour
Skuespillere: Sanaa Lathan, Ricky Whittle, Lyriq Bent
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en perfektionistisk reklamechef får modgang i kærligheden, kommer hun ud i en større omgang selvrealisering, som begynder med en dramatisk ny frisure.Se Nappily Ever After på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nappily Ever After havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nappily Ever After på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nappily Ever After ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nappily Ever After stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nappily Ever After, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nappily Ever After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar