Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nappily Ever After

Nappily Ever After

21/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Nappily Ever After på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Haifaa Al-Mansour
Skuespillere: Sanaa Lathan, Ricky Whittle, Lyriq Bent, Lynn Whitfield
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Da en perfektionistisk reklamechef får modgang i kærligheden, kommer hun ud i en større omgang selvrealisering, som begynder med en dramatisk ny frisure.


Se Nappily Ever After på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nappily Ever After havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nappily Ever After ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nappily Ever After herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nappily Ever After er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nappily Ever After stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar