Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Naranjo en Flor

Naranjo en Flor

05/09/2022 | Flixfilm

Naranjo en Flor på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktion: Antonio González-Vigil
Skuespillere: Eduardo Blanco, Verónica Bonter, Daniela Carrara
Spilletid: 93 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En psykoanalytiker med forkærlighed for tango kommer ved et uheld til at dræbe en mand – og knytter bagefter bånd til hans enke og til betjenten, der efterforsker mordet.Se Naranjo en Flor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Naranjo en Flor havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Naranjo en Flor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Naranjo en Flor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Naranjo en Flor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Naranjo en Flor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Naranjo en Flor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar