Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Narco Cultura

Narco Cultura

15/10/2014 | Flixfilm

Se Narco Cultura på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Shaul Schwarz
Skuespillere: N/A
Spilletid: 103 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne dokumentar undersøger, hvordan kulturen omkring illegal narkohandel er blevet til en ny fordrejet version af den amerikanske drøm.

Narco Cultura havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Narco Cultura på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Narco Cultura ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Narco Cultura stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Narco Cultura, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Narco Cultura er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar