Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Narco-Saints

Narco-Saints

09/09/2022 | Flixfilm

Narco-Saints på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En almindelig erhvervsmand slutter sig til en hemmelig regeringsmission om at fange en koreansk narkobaron i Sydamerika. Baseret på virkelige hændelser.

Narco-Saints (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Narco-Saints på YouTube.Se Narco-Saints på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Narco-Saints (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Narco-Saints (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Narco-Saints, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Narco-Saints er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar