Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Narcos’ forfølger den moderne narkokrig i sæson 4

‘Narcos’ forfølger den moderne narkokrig i sæson 4

07/09/2018 | Flixfilm

Netflix kan i dag afsløre, at fjerde sæspon at narko-dramaet ‘Narcos’ får verdenspremiere den 16. november. Alle episoder i den nye sæson, som omhandler opbygning af et nyt imperium i Mexico, kan ses med det samme.

Streamingtjenesten har i samme ombæring frigivet en teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘Narcos: Mexico’ kommer vi med bag kulisserne af den moderne narkokrig fra dens spæde begyndelse til årerne der følger. Serien starter i en tid, hvor den mexikanske traffickingverden består af en uorganiseret gruppe af selvstændige producenter og dealere. Her er vi vidne til Guadalajara kartellets dannelse i 1980’erne, hvor Félix Gallardo (Diego Luna) tager styringen og forener smuglerne for langsomt at bygge et imperium.

Da DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) flytter hans kone og lille søn fra Californien til Guadalajara for at indtage en ny position, erfarer han hurtigt, at hans nye opgave er mere udfordrende, end han nogensinde kunne have forestillet sig. I takt med at Kiki får indsamlet informationer omkring Félix og bliver involveret i hans forretning, begynder en række begivenheder at udspille sig, som kommer til at påvirke narkohandlen og kampen imod den mange år frem.

LÆS OGSÅ   'The Flash' sæson 8 kommer i november

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er foreløbigt ikke planlagt flere sæsoner af ‘Narcos’ så alt afhængig hvordan den nye sæson klare sig, kan dette meget vel være det sidste narkobetjentene.

Se ‘Narcos‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 16. november.Skriv kommentar