Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Narcos-instruktør laver ny serie for Netflix om korruption i Brasilien

Narcos-instruktør laver ny serie for Netflix om korruption i Brasilien

21/04/2016 | Flixfilm

operation car wash narcos netflixJosé Padilha, som har stået bag Netflix-serien Narcos, har fået til opgave at lave en helt ny serie til den amerikanske streamingtjeneste baseret på den nylige Operation Car Wash. Det oplyser Netflix.

Serien, som endnu ikke har fået et navn, er skrevet af Elena Soares (Xingu, Filhos do Carnaval og Casa de Areia), men tager som nævnt udgangspunkt i korruptionsskandalen kaldet Operation Car Wash i Brasilien. Her er den tidligere præsident Luiz Inacio Lula da Silva mistænkt i en stor korruptionssag, hvor politiet mener, at han har taget imod bestikkelse fra det statsejede olieselskab Petroleo Brasileiro SA (Petrobras). Over 200 politibetjente og 30 skattemedarbejdere har været med til at afdække sagen.

“Dette projekt vil følge de retslige opgør fpr at afsløre den største korruptionssag, som Brasilien nogensinde har været vidne til. Det er grundlæggende for serien at den skal produceres i en upartisk måde, og jeg har ingen tvivl om, at Netflix er den bedste partner til projektet,” siger Jose Padilha.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'Young Royals'

“Netflix er vild med José Padillas og vi er sikre på at han er den rigtige til at dokumentere denne vigtige tid i brasiliansk historie på en overbevisende måde,” udtaler Erik Barmack, Netflix VP of International Original Content. Serien vil være den anden Netflix-serie, der produceres i Brasilien, efter den dystopisk sci-fi thriller 3% får premiere senere på året.

Det ingen oplysninger om hvornår den unavngivne serie får premiere på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar