Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Narcos: Mexico

Narcos: Mexico

05/11/2021 | Flixfilm

Narcos: Mexico på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Scoot McNairy, José María Yazpik, Alejandro Edda
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Se, hvordan den mexicanske narkokrig i 1980'erne startede, når en rå, ny Narcos-saga fortæller den sande historie om Guadalajara-kartellet.

Narcos: Mexico (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Narcos: Mexico på YouTube.Se Narcos: Mexico på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Narcos: Mexico (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Narcos: Mexico (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Narcos: Mexico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Narcos: Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar