Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Narcos: Mexico

Narcos: Mexico

16/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Narcos: Mexico på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Diego Luna, Scoot McNairy, Michael Peña, Alyssa Diaz
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Se, hvordan den mexicanske narkokrig i 1980'erne startede, når en rå, ny Narcos-saga fortæller den sande historie om Guadalajara-kartellet.


Se Narcos: Mexico på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Narcos: Mexico (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Narcos: Mexico (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Narcos: Mexico herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Narcos: Mexico er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Narcos: Mexico (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar