Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Narcos sæson 2 på Netflix til september

Narcos sæson 2 på Netflix til september

13/06/2016 | Flixfilm

narcos sæson 2 netflixTil efteråret vender den længeventet anden sæson af Narcos tilbage på Netflix Danmark når alle ti episoder af sæson 2 får eksklusiv premiere på streamingtjenesten d. 2. september. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse. Streamingtjenesten har samtidig sendt en lille video på gaden, som bekræfter premieredatoen. Se klippet nederst i artiklen.

Selvom om handlingsforløbet i Narcos sæson 2 endnu ikke er blevet oplyst, så har Netflix i forbindelse med offentliggørelsen af premieredatoen, advaret om at man ikke bør kaste sig over Wikipedia, da serien som bekendt er baseret/inspireret på virkelige hændelser. Dette er selvfølgelig fortalt med et glimt i øjet, men man bør nok alligevel lade være med at læse om begivenhederne, hvis ikke man er så bekendt med historierne om kampene mellem narkokartellerne.

Narcos skildrer de virkelige historier om de berygtede narkokarteller i slutningen af 1980’erne og myndighedernes bestræbelser for at nedkæmpe de brutale kriminelle organisationer. De ofte modstridende kræfter – juridiske, politiske, politi, militære og civile – ryger i totterne på hinanden i et forsøg på at få kontrol over kokain, én af verdens mest værdifulde råvarer.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Strays'

I hovedrollen ses Wagner Moura (Elite Squad, Elysium) som Pablo Escobar sammen med Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones) som narkotika-agenterne, Steve Murphy og Javier Peña. Serien instrueres af José Padilha (Elite Squad, RoboCop) mens Eric Newman (Children of Men) medvirker som executive producers på Narcos.

Artiklen fortsætter under annoncen

Narcos sæson 2 kan ses på Netflix Danmark fra d. 2. september. Første sæson af Narcos kan ses på streamingtjenesten i dag i Ultra HD 4K.Skriv kommentar