Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Narcos’ – Turen går til Mexico… igen

‘Narcos’ – Turen går til Mexico… igen

06/12/2018 | Flixfilm

narcos mexico sæson 2 netlfix dkNarkokrigen i Mexico er langt fra slut!

Streamingtjenesten Netflix har således annonceret, at serien ‘Narcos: Mexico’ vender tilbage med en sæson 2.

Det oplyser den amerikanske underholdningsgigant i en pressemeddelelse.

Det er endnu for tidligt, at gisne om hvilke historier sæson 2 dykker ned i, men første sæson gik i kødet på nutidens narkokrig, der havde sine rødder i Mexico i 1980’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her oplever man starten på Guadalajara-kartellet, hvor Félix Gallardo (Diego Luna) tager teten og forener parterne for at bygge et imperium. Mens DEA agenten Kiki Camarena (Michael Peña)indsamler information om Félix og bliver mere og mere indblandet i hans mission, udfolder der sig en tragisk kæde af begivenheder, der både påvirker narkohandlen og kampen imod den, de næste mange år.

Første sæson af ‘Narcos: Mexico’ havde premiere den 16. november, så serien har relativt hurtigt fundet et stort publikum på Netflix, der efterfølgende har set nødsaget til at udfolde historien med en ekstra sæson.

LÆS OGSÅ   'Dahmer' rammer seertal på over 1 milliard

Serien produceres af Gaumont Television for Netflix. Eric Newman er executive producer og showrunner, mens José Padilha, Doug Miro og Carlo Bernard er tilknyttet som producenter.

‘Narcos: Mexico’ er iøvrigt en selvstændig fortsættelse på serien ‘Narcos’, som igennem tre sæsoner fulgte jagten på Pablo Escobar.

Det oplyses ikke hvornår sæson 2 får premiere, men det bliver formodentlig til efteråret 2019.

Se ‘Narcos: Mexico’ på Netflix Danmark.Skriv kommentar