Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Narcos udkommet som mobilspil til iOS og Android

Narcos udkommet som mobilspil til iOS og Android

22/09/2016 | Flixfilm

narcos-mobil-spil-ios-netflixHar du altid drømt om at drive et stort narkokartel som Pablo Escobar gør det i Netflix-serien Narcos? Nu har du i hvert fald chancen da det officielle spil ‘Narcos: Cartel Wars’ netop er udkommet til iOS og Android. Spillet er kan hentes gratis fra Apple App Store og Google Play Store.

Narcos: Cartel Wars er et særdeles actionfyldt spil hvor man skal opbygge et kartel fra bunden med alt det ‘Plata’ eller ‘Plomo’ som det måtte indebære. Selv spiloplevelsen minder meget om Clash of Clans, hvor man skal opbygge sin base og bekæmpe udefrakommende kræfter. Spillet er som nævnt gratis, men der er mulighed for tilkøbe sig fordele, således spillet udvikler sig hurtigere.

Netflix-serien Narcos fortæller den sande historie om, hvordan kokain blev et stort problem i USA og Europa, og hvordan det hele startede i Colombia i 1980’erne med narkobaronen Pablo Escobar som den altoverskyggende bagmand.

LÆS OGSÅ   'Bullet Train'-skabere kaster sig over Netflix-film med Idris Elba

Foruden Pablo Escobar, tager serien også udgangspunkt i Medellínkartellet, der var en af verdens mest ambitiøse og voldelig organisationer indenfor menneskehandel. Netværket blev oprettet af Escobar og bestod primært af narkotika fabrikanter og smuglere. Deres kriminelle aktiviteter tæller alt fra kidnapning, våbenhandel, mord til narkotikahandel. Der er lavet to sæsoner af Narcos og de kan begge findes på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hent fra Apple App Store: Link.

Hent fra Google Play Store: Link.2 kommentarer til Narcos udkommet som mobilspil til iOS og Android

  1. Henning Madsen - kl. 08:53, 24-09-2016:

    Det var dog ubeskriveligt lavt. Et spil baseret på et af de værste mennesker i nyere tid, og forherligelse af en organisation der levede af at slå andre mennesker ihjel, direkte og indirekte? øv!

  2. Harbl - kl. 20:01, 24-09-2016:

    Det er bare et spil, så tag det helt roligt. Der er ingen der tvinger dig til at spille, selvom du syntes at det er moralsk forkasteligt spil, så tag din SJW attitude med tilbage til Tumblr.

Skriv kommentar