Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Narcos

01/09/2017 | Flixfilm

Se Narcos på Netflix

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Alberto Ammann
Spilletid: 49 min
Land: USA, Colombia, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Den virkelige historie om Colombias berygtede, voldelige og magtfulde narkokarteller er fundamentet i denne barske dramaserie.


Se Narcos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Narcos (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Narcos (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Narcos:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Narcos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Narcos (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar