Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Narcoworld: Dope Stories

Narcoworld: Dope Stories

22/11/2019 | Flixfilm

Se Narcoworld: Dope Stories på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Beach
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tag med, når politifolk og narkosmuglere prøver at overliste hinanden i lande rundt om i verden.Se Narcoworld: Dope Stories på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Narcoworld: Dope Stories (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Narcoworld: Dope Stories (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Narcoworld: Dope Stories:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Narcoworld: Dope Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Narcoworld: Dope Stories (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar