Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Narkoterritorier

Narkoterritorier

16/10/2022 | Flixfilm

Narkoterritorier på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar undersøger stofmisbrug blandt belgiske unge og dykker ned i de historiske samt sociale omstændigheder omkring afhængighed.Se Narkoterritorier på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Narkoterritorier havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Narkoterritorier på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Narkoterritorier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Narkoterritorier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Narkoterritorier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Narkoterritorier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar