Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Narnia’ får hjemme hos Netflix

‘Narnia’ får hjemme hos Netflix

04/10/2018 | Flixfilm

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har købt de eksklusive rettigheder til den engelske forfatter C.S. Lewis elskede bog-serie ‘The Chronicles of Narnia’.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Hvad streamingtjenesten præcist vil bruge rettighederne til er endnu uvist, men Netflix meddeler at både film og serier er i støbeskeen.

‘Narnia-fortællingerne’ er solgt i mere end 100 millioner eksemplarer og det er i øvrigt første gang at ét og samme selskab – Netflix – ejer rettighederne til alle 7 bøger, der er blevet oversat til 47 forskellige sprog.

Der er dermed fortællinger i vente, som ikke allerede er blevet filmatiseret i blandt andet storfilmene ‘The Lion, the Witch and the Wardrobe’ / ‘Løven, heksen og garderobeskabet’ (2005), ‘Prince Caspian’ / ‘Prins Caspian’ (2008) og ‘The Voyage of the Dawn Treader’ / ‘Morgenvandrerens rejse’ fra 2010.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har i mange år været rygtet, at den næste bog, som skulle filmatiseres var ‘The Silver Chair’ / ‘Sølvstolen’, men eftersom Netflix nu har købt rettighederne er det uvist hvad der kommer til at ske med filmen. Alternativt bliver den stadig lavet, men får dermed kun eksklusiv premiere på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Jeff Daniels som skruppelløs boligspekulant i miniserien 'En stor mand'

“Det er dejligt at folk over hele verden kan se frem til flere fortællinger fra Narnia, og at moderne teknologi gør det nemt at skubbe historierne ud i alle verden hjørner. Netflix lader til at være de bedste til at opfylde disse krav og jeg ser frem til at arbejde sammen med dem,’ lyder det fra Douglas Gresham, stedsøn til forfattern C.S. Lewis, der også vil være eksklusiv producer på de film og serier som Netflix vælger at lave.

Flixfilm følger naturligvis udviklingen og informerer efterhånden som forskellige Narnia-projekter bliver annonceret.
Skriv kommentar