Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nasha Natasha

Nasha Natasha

07/08/2020 | Flixfilm

Se Nasha Natasha på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Martín Sastre
Skuespillere: Natalia Oreiro, Merlín Atahualpa Mollo Oreiro, Ricardo Mollo, Carlos Oreiro
Spilletid: 83 min
Land: Uruguay
Sprog: Russian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Optagelser af koncerter og livet bag kulisserne viser den uruguayanske sensation Natalia Oreiros tilværelse, mens hun optræder for fulde huse rundt omkring i Rusland.


Se Nasha Natasha på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nasha Natasha havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nasha Natasha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nasha Natasha:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nasha Natasha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nasha Natasha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar