Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Nasha Natasha

Nasha Natasha

07/08/2020 | Flixfilm

Nasha Natasha på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Martín Sastre
Skuespillere: Natalia Oreiro, Merlín Atahualpa Mollo Oreiro, Ricardo Mollo
Spilletid: 83 min
Land: Uruguay, Argentina
Sprog: Russian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Optagelser af koncerter og livet bag kulisserne viser den uruguayanske sensation Natalia Oreiros tilværelse, mens hun optræder for fulde huse rundt omkring i Rusland.Se Nasha Natasha på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nasha Natasha havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nasha Natasha på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nasha Natasha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nasha Natasha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nasha Natasha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nasha Natasha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar