Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nat King Cole: Afraid of the Dark

Nat King Cole: Afraid of the Dark

08/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Nat King Cole: Afraid of the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Jon Brewer
Skuespillere: Nat 'King' Cole, Tony Bennett, Ralph Carmichael, Johnny Mathis
Spilletid: 94 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Se nærmere på den banebrydende musikers liv og talent. Han overvandt racemæssige forhindringer og satte sit eget uudslettelige præg på jazzverdenen.


Se Nat King Cole: Afraid of the Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nat King Cole: Afraid of the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nat King Cole: Afraid of the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nat King Cole: Afraid of the Dark herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nat King Cole: Afraid of the Dark er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nat King Cole: Afraid of the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar