Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nate Bargatze: The Greatest Average American

Nate Bargatze: The Greatest Average American

18/03/2021 | Flixfilm

Se Nate Bargatze: The Greatest Average American på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Nate Bargatze
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Nate Bargatze kommer ind på Zoom-komedieserier, det at miste sin telefon, dårlig hotelmorgenmad, dyre-caddier, moderne matematik og meget mere i denne special.

Nate Bargatze: The Greatest Average American havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nate Bargatze: The Greatest Average American på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nate Bargatze: The Greatest Average American ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nate Bargatze: The Greatest Average American stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nate Bargatze: The Greatest Average American, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nate Bargatze: The Greatest Average American er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar