Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nate Bargatze: The Tennessee Kid

Nate Bargatze: The Tennessee Kid

29/03/2019 | Flixfilm

Nate Bargatze: The Tennessee Kid på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Ryan Polito
Skuespillere: Nate Bargatze
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Komikeren Nate Bargatze kommer ind på flyrejser, billige bryllupper, college-fodbold, kakaomælk og farerne ved at bestille kaffe i denne standup-special.

Nate Bargatze: The Tennessee Kid havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nate Bargatze: The Tennessee Kid på YouTube.Se Nate Bargatze: The Tennessee Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nate Bargatze: The Tennessee Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nate Bargatze: The Tennessee Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nate Bargatze: The Tennessee Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nate Bargatze: The Tennessee Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar