Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » National Bird

National Bird

08/05/2017 | Flixfilm

Se National Bird på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Sonia Kennebeck
Skuespillere: Barack Obama, Jesselyn Radack
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Dari
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Tre tidligere militærpersoner kommer med foruroligende førstehåndsberetninger om USA's brug af droner i krigsførelsen og den dødelige indvirkning på civilbefolkningen.


Se National Bird på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNational Bird havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om National Bird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til National Bird herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til National Bird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at National Bird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar