Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Animal House

Animal House

11/01/2018 | Flixfilm

Se Animal House på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Comedy
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Tom Hulce, Stephen Furst, Mark Metcalf, Mary Louise Weller
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Rektor Wormer gør alt i sin magt for at få smidt alle fra Delta-kliken ud, og det er op til Bluto, Flounder, Pinto og resten af kliken at få hævn.


Se Animal House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnimal House havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Animal House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Animal House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Animal House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Animal House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar