Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Christmas Vacation

Christmas Vacation

30/11/2016 | Flixfilm

Se Christmas Vacation på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy
Instruktør: Jeremiah S. Chechik
Skuespillere: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Juliette Lewis, Johnny Galecki
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Uheldige Clark Griswold, hans opgivende kone, Ellen, og deres børn gør klar til julen i denne juleklassiker.


Se Christmas Vacation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChristmas Vacation havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Christmas Vacation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Christmas Vacation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Christmas Vacation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Christmas Vacation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar